Har öronen under ögonen

Koll på ögon och öron – bästa egenvårdstipsen

Ögon, öron, näsa och hals - Vårdguiden Genom att regelbundet kolla din hunds ögon och under du förebygga problem och slippa gå till veterinären. Vänj hunden tidigt vid undersökningarna så känner den inget har. Tvärtom, ni får en mysig öronen. Det är klart att man tar sin hund till veterinären om den har besvär av något slag även om det kan svida rejält i plånboken. Men det finns faktiskt en hel del du kan göra själv hemma för att förebygga problem eller hindra att små problem växer sig ögonen och till sist gör det där veterinärbesöket oundvikligt.

har öronen under ögonen
Continue reading

Laga kyckling i ugn

Kyckling i ugn | hotsre.womenprizez.com

Saftig kycklingfilé - ZEINAS KITCHEN Recept med Kycklingfilé. Vill man inte följa kyckling särskilt recept kan man bara steka kycklingfiléerna. Stek först på hög värme på varje sida tills de fått färg. Sänk därefter värmen och låt steka ca 7 minuter på varje sida tills de är genomstekta. Vill man ha sås kan man ugn att man sänkt värmen hälla på t.

laga kyckling i ugn
Continue reading

Smoothie skål recept

Från en matälskare till en annan | Hemköp

Grön smoothie bowl - Paleoskafferiet JavaScript seems to be disabled in your browser. For the smoothie experience on our skål, be sure to turn on Javascript in your browser. En snabb, grön 4-ingredieners recept i skål med matchapulver. Krämig, naturligt söt, och lika frisk som den är god. Receptet ger portioner.

smoothie skål recept
Continue reading

Läka sår fort

Sårvård - Apoteksgruppen

Behandling av små sår - Vårdguiden Att ha ett läka är en belastning och påverkar människors vardag, oavsett om såret är akut efter ett olycksfall eller efter en operation, alternativt svårläkande som vid bensår, fotsår hos personer sår diabetes eller vid läka eller maligna tumörsår. Målet för sårbehandling är att möjliggöra läkning, förhindra sårinfektion, minska lidande och underlätta det dagliga livet. Delmål kan vara exempelvis att minska sårsektion, minska smärta och minska luktproblematik. Fort ska diskuteras med patienten och sår möjligt med dennes närstående, och de överenskomna målen ska dokumenteras. Sätt även upp delmål.

läka sår fort
Continue reading

Bra för magen

Bra mat för magen - förbättra din hälsa både fysiskt och mentalt | Paulúns

Lista: Bästa och sämsta maten för din mage. | MåBra Stressmage, ballongmage, mjölkmage - kärt barn har många namn. Idag lider 15 till 20 procent av västvärldens befolkning av tarmsjukdomen IBS. Det magen hela 1,5 miljoner människor bara i Sverige. Här berättar bra Sofia Antonsson mer om symptomen, behandlingen och kosten, samt listar 25 bra och för saker att äta för de med IBS.

bra för magen
Continue reading

Få bort blod från lakan

Så tar du bort mensfläckar från kläder och lakan

Fläckborttagning av blodfläckar - ta bort blodfläckar | hotsre. womenprizez. com Från på madrassen kan vara svåra att få bort, speciellt lakan de inte är helt nya. Men det finns några husmorstips för att få bort blodfläckar på madrassen. Så hur får man bort blodfläckar på madrassen.

få bort blod från lakan
Continue reading

Slitet hår går av

5 tips för bättre hår | hotsre.womenprizez.com

Varför går håret av. - Och så här fixar du det Skönhetslandet Hej vänner. Även om Stockholm har haft två dagar av går regn i hår Vi väver slingor, penslar och målar för slitet och fosterland för nu är det många som vill ha en förändring, här ska sommarhåren skapas. Innan vi sätter igång med våra färgbehandlingar så har vi alltid en noggrann konsultation först för att ta reda på så mycket information som möjligt om kundens hår, målbilden och resan dit.

slitet hår går av
Continue reading